Tester

Ben jij op zoek naar een uitdagende en leuke bijbaan naast je studie?
8-24 uur — Utrecht

vacatures-igne-team.jpg

Wat doet een tester?

Checken van functioneel en design

Werkt alles en ziet het er goed uit? Zijn de wensen van de klant goed worden verwerkt in het product? Jij schakelt met onze ontwikkelaars om problemen op te sporen.

Laatste controle voor livegang

Je bent de laatste schakel voor een product wordt opgeleverd. Het is dus aan jou om er voor te zorgen dat alle puntjes op de i staan.

Klein onderhoud

Je houdt je bezig met het updaten en onderhoud van verschillende websites en voert kleine veranderingen door. Hierbij sta je direct in contact met de klant!

Wie zijn wij

Wij ontwikkelen software met een startup-minded aanpak. Als tech partner staan wij naast onze klanten. Vanaf het ontstaan van hun idee tot de lancering én groei van hun door ons gebouwde oplossingen. We werken met startups, in fintech, maar ook met zorg- en maatschappelijke organisaties.

Hier kun je ons vinden 📍

We zitten in Dotslash: dé hub voor start-ups en scale-ups van Utrecht, 10 minuten fietsen vanaf Utrecht Centraal. We hebben hier een groot kantoor waar de meeste collega's 2-3 dagen per week zijn en waar we regelmatig blijven hangen voor een borrel of een potje Mario Kart. Je kunt ons ook vaak vinden bij de ping-pong tafels of in het restaurant.

En hoe pas jij hier tussen?

Je hebt

  • interesse in tech gerelateerde bijbaan (geen technische achtergrond of studie vereist)
  • een HBO/WO denkvermogen

Je bent

  • kritisch. Onze klanten waarderen ons omdat wij geen blad voor de mond nemen als er naar onze expert opinion gevraagd wordt. We onderbouwen onze standpunten altijd, ook in onderlinge lunchgesprekken ;)

  • gedreven. Als tester ben je de eindverantwoordelijke voor een project écht helemaal af is. We worden enthousiast van creatieve ideeën om zo tot de beste eindoplossing te komen.

  • enthousiast om in een jong en gepassioneerd team aan de slag te gaan en het collectief naar een hoger niveau wil brengen!

Zoeken we jou?

Een van je nieuwe collega’s: Roeland

Developer

Wat vind je het leukst aan je werk hier?
Je bent met vrienden aan het werk, gebruikt vaak nieuwe technieken, haalt het beste uit jezelf naar boven en we zetten met z’n allen een mooi resultaat neer voor toffe klanten.

Wat doe je in je eigen tijd?
In mijn vrije tijd ben ik bezig met het bouwen van web & mobile applicaties.

Wat zou je tegen een toekomstige collega willen zeggen?
Als jij op zoek bent naar een informele werksfeer, een bedrijf waar de een nog net niet harder loopt dan de ander, een plek om nieuwe technieken te gaan leren, een plek om jezelf te ontwikkelen en waar je het gevoel hebt dat je niet aan het werk bent maar constant je hobby aan het uitvoeren bent, dan is dit echt iets voor jou! Tot slot kijk ik ernaar uit om samen met een nieuwe developer mooie applicaties te bouwen en ik hoop ook dingen van hem of haar te gaan leren.