Sr. Front-end Developer

40 uur — Utrecht

vacatures-igne-team.jpg

Ben jij een Senior Front-end Developer en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij een geweldige kans voor jou!

Wij zijn een digital agency en e-health startup uit Utrecht en zijn per direct op zoek naar een front-end developer die met ons komt werken aan klantprojecten en onze eigen e-health producten.

Als Senior Front-end Developer ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en onderhoud van onze webapplicaties. Samen met een klein Scrum team en een aantal externe ontwikkelingspartners werk je aan het realiseren van de beste oplossingen voor onze klanten. Bij ons staat de Agile software ontwikkelingsfilosofie centraal met het mantra "Fail early, fail often, but always fail forward". We ontwikkelen onze diensten op zo'n manier dat we snel en in samenwerking met onze eindgebruikers tot de beste oplossingen komen.

Development

We ontwikkelingen onze applicaties volgens het "microservice" principe, waarbij we in diverse projecten huidige - monolithische - applicaties opdelen in kleine, gerichte delen. Door deze aanpak leren we sneller en verhogen we onze iteratiesnelheid. Nieuwe technologieën hebben niet alleen invloed op onze klanten en gebruikers, maar ook op onze bredere technische keuzes.

En wie ben jij? Dit is wat we zoeken

Om in aanmerking te komen voor deze positie heb je minimaal 5 jaar werkervaring nodig en moet je vloeiend zijn in zowel Nederlands als Engels. Daarnaast ben je oplossingsgericht, leergierig en heb je oog voor detail.

Naast je ervaring als Front-end Developer, vinden we het fijn als je in de toekomst ook je kennis van back-end technologieën uitbreidt. Hierdoor kun je bijdragen aan de ontwikkeling van REST API's.

Je bent trots op je foutloze code en wordt geïnspireerd door de enthousiaste reacties van eindgebruikers op jouw nieuwe gebruikersinterface. Door je vermogen om taken te prioriteren en je vindingrijkheid ben je een zeer bekwaam Senior Front-end Developer.

We bieden je de mogelijkheid om door te groeien naar Teamleider of Software Architect. Bij ons krijg je niet alleen de kans om je technische vaardigheden te ontwikkelen, maar ook om je professioneel te ontwikkelen.

Technische vereisten

• Ervaring met React.js
• Een bewezen trackrecord
• Ervaring met het bouwen van PWAs

• Ervaring met objectgeoriënteerde programmering
• Kennis van het ontwikkelen van complexe webapplicaties

• Kennis van CI/CD-praktijken
• Ervaring met AWS, Azure of GCP
• Ervaring met GraphQL en NoSQL is een plus

Wat we doen

Klantprojecten doen we vanuit IGNE. We werken voor zorgorganisaties, maar ook voor startups uit andere sectoren. Een greep uit wat je te wachten staat: een hybrid app voor de Chinese markt die een wijnverzameling willen opbouwen in kelders in Europa tot de herontwikkeling van Dutch IT Channel als grootschalig mediaplatform.

Amulet maakt e-health producten omdat software de kracht heeft mensenlevens te verbeteren. Zeker bij zorg- en maatschappelijke instellingen is software niet het eerste waar zij aan denken om mensen te helpen. Wij geloven dat dit een gemiste kans is. Wij steken tijd, aandacht en passie in software, zodat de instelling twee keer zoveel tijd, aandacht en passie aan hun mensen kan besteden.

Hier kun je ons vinden 📍

We zitten in Dotslash: dé hub voor start-ups en scale-ups van Utrecht, 10 minuten fietsen vanaf Utrecht Centraal. We hebben hier een groot kantoor waar de meeste collega's 2-3 dagen per week zijn en waar we regelmatig blijven hangen voor een borrel of een potje Mario Kart. Je kunt ons ook vaak vinden bij de ping-pong tafels of in het restaurant.

ignelocatie.jpeg

Solliciteer vandaag nog en maak deel uit van ons team!

Sollicitatieproces

1: Kort (video)gesprek

2: Kennismakingsgesprek

3: Take-home opdracht

optional

4: Sparren met technical lead

5: Contractvoorstel